Tired...

Är sjukt trött efter helgen, hade en väldigt rolig helg med virus och twist. Inte sovit så mkt... så dagen har varit rätt seg ida. Fysiken imorse kändes bara rörig... Värme o skit... Fattade inte mkt alls! Svenskan sen va de tänkt att vi skulle ha självstudier, de började bra, men sen somnade jag med boken över huvet. Matten sen gick faktiskt bra, fattade! Oså hade jag ju sovit ut lite så jag hade lite energi.

Nu e jag lika trött igen... degar framför tvn, när jag borde plugga...

Haha jaa!

Nu e de riktigt höstväder ute! Regn och vind!! Wiiie! höst höst höst höst

D-dag = Pluggdag

Idag har jag och alla andra spykister varit lediga. Vi har haft d-dag. Det enda jag har gjort är... sovit skit länge o sen pluggat. De e de enda ja gör på d-dagarna nu för tiden... pluggar. Tråkigt som bara den! Ikväll är det idol och de ska ja banemej se! Ska begrava mig i organisk kemi tills dess... Suck..

4 timmar...

Idag har jag bara varit i skolan i fyra timmar, men på den tiden hann jag bli väldigt trött o nu när jag kommit hem så typ degar man bara i soffan... Skolan = Trötthet! Borde egentligen sätta mig in i lite organisk kemi som vi ska ha till provet på fredag... men ich pall das nicht!

Ikväll är det scouter! Yeeh! Vi kmr nog snacka mest på mötet känner ja på mig. Vi har ju lite att förbereda inför dem kommande helgerna. Denna helg ska vi fixa invigningshajk för de nya seniorlaget, nästa helg så är de LAN. Skoj skoj ska de bli!

Det har äntligen kommit lite höst väder. Det regnade en stund idag, och vinden ven inte lite asså! Så de börjar närma sig höst! Längtar!

Tråk inlägg... Skriver nog några rader kväll!
(tkr en viss person kan fylla på sin mobil... du vet vem du e!)

Flickan som lekte med elden!

Har nästan precis kommit hem efter att ha spenderat två timmar i en varm biosallong sittandes med ögonen fastklistrade på bioskärmen. "Flickan som lekte med elden" är den andra "boken" i triologin av Stieg Larsson. Riktigt bra film! Brukar inte gilla svenska filmer... men den här och "män som hatar kvinnor" ligger verkligen i toppen av min lista på mina favorit filmer!!



Filmer jag verkligen rekomenderar! Nu orkar ja inte skriva mer... klockan är trots att halv ett och jag ska till skolan imorn. Usch! Men ah... ledig på onsda så de e rätt chill! Gonatt!

Citat från kvällen:

Folke: Stieg Larsson är jätte död!
Jag: Hur är kan man vara jätte död? Antingen e man död eller inte?
Bla bla bla... blabla ..
Folke: Nä, om man tex blir dödad av en spykist, då är man jätte död!

21 september -09

Idag när jag hade kommit till skolan, gick jag förbi en av mina vänner som satt i en annans knä.. Några från hennes klass stod där med. hon satt med ryggen mot mig så hon såg inte mej. Jag knackade lite på hennes rygg men hon reagera inte så jag gick upp och till fysiklektionen för att inte komma försent... Nu får jag reda på av en annan vän hon satt och grät imorse... Känner mig dum nu som bara knackade på hennes rygg sådär... Vet inte riktigt vad ja ska göra, hon mår inte bra det vet jag. Men va ska man göra när man knappt ser varann..? Knappt pratar med varann?


Ge mig regn och rusk!

Nu e jag sjukt trött på de här vädret :O Det är ju så varmt att man kan sitta ute i bara t-shirt o shorts och inte frysa!! Seriöst! Jag vill ha kallt! Ge mig höst! Ge mig varma färger på träden! Bort med de gröna!!

Jag vill ha kalla dagar då man bara kan sitta inne med en filt runt sig och kolla på film medans man hör regnet ösa ner utanför! Sitta där och burra ihop sig med en kopp varmt te i handen. Känna gåshud och se stjärnorna stråla ner på jorden från den svarta himlen! Det är vad jag vill ha! Ge mig lite höst!

Don't like sundays!

Så tråkigt med söndagar... Man väntar bara ut den känns de som, spc om man borde sitta o plugga och inte orkar. Då sitter man bara där. Blää... Det enda som e bra med söndagar är nog att det är One Tree Hill och ensam mamma söker på tv! Söndagsångest...

En sjöman älskar havets våg!

Haft en helt okej dag med familjen denna lördag!
Det började med att jag, mamsen och papsen gick på introduktion på gymet. Fick lite tips och råd om maskinerna som fanns där. Väldigt trevlig snubbe som snackade! Sehr gut ja! Efter de så va de tänkt att jag skulle in till lund lite. Hade jag tänkt iaf. Men jag pallade inte riktigt de så jag följde med familjen istället till Hornbach osv, för att kolla på lite grejor till nya duschen! Hittade en fin hylla/byrå/skåp, en rund spegel, en fejkväxt, lite ljus och en glasvas med massa långa fejkade grässtrån. Kmr bli väldigt snyggt sen när vi väl hittar rätt belysning! Kmr inte att kunna duscha där nere förens på... onsdag blir de nog. Längtar! Kommer nog att visa lite bilder på nya duschen senare, när de e helt klart!

Efter hela duschendramat så stack vi ut med båten. Seglade lite utanför lomma i ungefär två timmar. La ankar och åt en väldigt god middag som mamma hade förberett och tagit med! Fotade lite ute på havet, här kommer lite bilder från kvällen!

lijl

mat

ljd4oke

ölamfa

lekfmwsåpks

Förföljd...

Både igår, inatt och ida... har jag varit förföljd!.. av en... FLUGA!! Den har varit runt mig hela tiden! Vet inte om det är jag som luktar konstigt eller de bara är en ren tillfällighet. Men störigt är det...

Ska snart iväg på gyminstruktion med päronen på de nya gymet. Efter de så måste jag städa... Sen runt två skulle jag och agnes in till Lund och se Sara spela. Jag hoppas hoppas hoppas att de blir fint väder ikväll, i så fall så sticker vi nog ut med båten. Tänkte fota solnedgången ^^ Min dag de där!

Nu måste jag gå och fixa till mig... kan inte se ut såhär offentligt!

Aj aj aj

Gick hem från skolan ida... hade sån himla huvevärk och magen spelade spratt med mig. Tyckte de var bättre och åka hem o vila än att sitta och plågas i skolan. Får jobba undan de jag missar idag i helgen. Skriver nog lite ikväll me! Kände att detta var ett kort inlägg. More to come

Lomma-terapi!

Min dag har varit sådär... Gått upp och ner mellan bra och dåligt. Måde skit när ja kom hem, men måde bra efter träningen på friskishuset. Körde ner till lomma hamn och kollade på båtarna som kapseglade när dem gick imål. Vilken underbar kväll! Solen sänkte sig över köpenhamn och himlen var helt röd/orange. Hade kunnat sitta där i timmar och kolla på de. Så vackert när spinakern skymer solen så båten blir nästan svart. Så fint motljus är! Löve it!

Irriterad...

Har du någon gång kännt dig så irriterad...
att du skulle kunna vrida skallen av nån?
att du bara vill skrika rakt ut?
att du känner dig helt tom i huve?
att du nästan vill klippa av dig ditt hår för det är så fult?

... Ungefär så känner ja ...
Och jag vet knappt varför...
Irriterad för ingenting...

Fan...

Var och klippte mig ida... Efter en mysig fika med Evelina och Agnes. Först blev ja väldigt nöjd... Men sen när ja kom hem så... Tyckte de blev för kort.... för rakt...
Gillade de inte längre...

Varför ska jag alltid va sån här...?

Tisdag...

Känner på mig att detta kommer att bli en jobbig dag... Kände redan när jag vaknade att magen krampade... och det har den gjort nu i tre timmar.. Hoppas jag pallar engelskan och svenskan.. för jag kan ju faktiskt skippa Noaks ark.. Får se hur de blir.. men just nu ser de inte ljust ut...

Just de!

Kom på en sak...
De kan va så hemskt att jag är allergisk mot katter... Har haft kliande ögon hos två kattägare nu... Det bådar inte gott

Åre... Akta er för virus!

Idag bestämdes de på mötet att det med väldigt stor sannolikhet kmr att bli Åre som vi i virus kommer åka till. De blir nog lite vandring, forsränning o typ linbana i åre! Mer har vi inte bestämt ^^ dags o kolla upp! Vi tänkte hyra en bil som alla får plats i, men wera o jojo verkar vilja ta tåget... vilket jag inte vill! Hellre bil än tåg! Lite roligt att de inte är så långt tid kvar, de börjar närma sig. Mindre än ett år till vi ska tillbringa en vecka och bara ha skoj! Najs najs!

Nu ska jag nog sova! Har sovmorgon imorn, bussen vid nio blir de nog, för kvart över brukar va väldigt full. Har bara två riktigt lektioner imorn. Svenska och Engelska. Efter de ska vi ha Noaks ark el nåt sånt. Nåt sexuallkunskapsgrejs tror jag de va. Spännande spännande... Nu ska ja sova! Gonatt!

Trollbindande <3

Idag när jag satt på matten och hade ipoden i öronen och lyssnade på Lite låtar av MercyMe så fastande jag helt för intron i den här låten. Helt underbar! Satt och lyssnade om och om igen på den! Love it! Tänkte dela med mig av denna underbara slinga!


All Time Low!

Tänkte tipsa om ett väldigt bra band... All time low!
Lyssnat på dem lite från och till under några år nu. Fick veta av Sanne att dem ska spela i Malmö på torsda. Hade sjukt gärna velat gå och se dem men ska städa scoutgården med Cajsisen + att jag inte riktigt har råd. Är skyldig folk lite pengar... + att jag skulle behöva lite kläder också. Hoppas dem kmr tillbaka till sverige så man kan få se dem en annan gång! Iaf.. All time low! Om jag får tipsa om en någon låt så säger jag nog... "Running from lions" El "Dear Maria, Count me in" Riktigt bra låtar!! Tänkte bjuda på en bild på de fyra underbara killarna ^^ Bli inte för avskräckta av bilden!

All Time Low

Första från vänster: Zack - Basist o sångare
Andra från vänster: Alex - Huvudsångare o gitarrist
Tredje från vänster: Rian - Trummis
Fjärde från vänster: Jack - Gitarrist o sångare

One tree hill season 6!

Äntligen!! Igår började one tree hill igen! Det 20e avsnittet på säsong 6! Sitter som fastklistrad framför tvn när det är, en timme känns som typ en kvart när man ser det programmet... Troddfe jag hade missat massa avsnitt när jag såg att de var igår, men som tur va hade dem precs börjat sända det efter det långa uppehållet dem haft under sommarn. Kan köra en liten sammanfattning på serien för er som aldrig hört talas om den.

"Platsen är North Carolina, i en liten stad som heter Tree Hill. Största stoltheten i stan är gymnasiets basketlag "The Ravens". Dan Scott var den största talangen när han var ung. Numera är det hans två söner Nathan och Lucas som är stjärnorna i laget. Lucas växte upp med Dans äldre fattige bror medan Nathan växte upp i den rikaste familjen i stan. Till synes har dessa två bröder lite gemensamt förutom basket och hemligheten att de har samma far. Men allt eftersom upptäcker de att de har mer gemensamt än så."

One tree hill

Om någon är sugen på One Tree Hill maraton så är det bara och säga till! Har dem säsong 1-5 på dvd. Vissa skivor är dock lite repade som dem går inte o spela... Längtar tills dem släpper den 6e säsongen på dvd! Kmr släppas någon gång i november tror jag, lagom till att önska sig den i julklapp ^^

Himmelblå

Tre timmar kvar sen börjar det! Himmelblå, en sjukt härlig norsk serie som går på ettan klockan åtta varje måndag. Serien sägs vara norges svar på den svenska serien Skärgårdsdoktorn. Fast jag tycker att Himmelblå är väldigt mycket bättre. Det handlar om en ö som börjar få brist på boende personer på ön. Dem skickar in en kontakt annons, att dem behöver en barnfamilj för att kunna fortsätta leva på ön. Så då bestämmer sig en mamma med sina två barn att flytta dit, problemet är att ön sökte en familj med både mamma och pappa, så Marit (som "huvudpersonen" heter) övertalar sin bästa kompis Kim att låsas va hennes man. Sen får man följa Kim och Marit  när dem bygger upp sitt pensionat för att locka till sig turismen till ön. ^^ Tycker verkligen att serien är riktigt mysig. Man får också följa personerna som bor på ön, och alla har dem olika problem och bekymmer. Om ni inte sett serien så se den! Förklarar gärna de ni missat om ni börjar se de!

himmelblå

Övningskör, Ensam Mamma Söker, Litteraturhistoria

Rubriken sammanfattar mer eller mindre det jag gjort denna kväll. Övningskörde runt lomma lite, körde ner via alnarp och blå kaféet och såg vilken underbart fin himmel som spegla sig i havet. Verkligen ett sånt tillfälle man hade velat ha kameran med sig. Atans! Fotografiskt minne hade varit kul och ha! Jag och mamma körde runt i nästan en timme och var hemma lagom till åtta, då ensam mamma söker började. Tycker faktiskt det är lite kul och kolla på de. Ibland lite fånigt, en 37 årig mamma med fyra barn dejtar en studerande kille på 22 år... Det känns liksom lite fel. Men ah, man söker lycka på olika håll, så är det bara! Tror inte det förhållande mammorna väljer tillslut kmr att hålla, men man kan ju hoppas. Bra underhållning är det iaf, för mig!

Sitter just nu... med ännu en bok framför mig. Var finns orken? Ska läsa 3 sidor till imorn, det är typ ingenting, men ändå gör jag inte de. Jag skjuter på de, och skjuter på de... Till klockan är nästan.. tio? Ska ta mig i kragen nu! Läs Maria... Läääs!

Virus virus och ännu mer VIRUS

Har nästan precis kommit hem efter att ha tillbringat ett dygn med mina kära vänner i Virus (seniorlag)! Snack, skratt, mat, spel, singstar, film, mys! Övernattning ala virus! Väldigt trevlit att bara umgås med dessa härliga personer. Roligt och se sanne igen också, saknat henne. Idag blir de nog bara slapp, måste läsa igenom sidorna 44-47 i litteraturhistoriaboken... fyy fan! ^^ Gillar inte de men som tur är det inte mkt.

Hej svejs lever pastej! ^^

Idol

Igår började årets idol sändas på tv4! Tycker faktiskt det är väldigt roligt och se på. Men ibland blir ja bara så frustrerad... Vissa personer bara skämtar bort hela grejen. Igår vad det en tjej som kom in med nån "sexig" klädsel... Tyckte bara hon såg sjukt äklig ut. Förstår inte vad man tänker när man klär ut sig sådär. Men alla var inte som denna tjej. Tack och lov. Där fanns vissa som kunde sjunga! Men jag tyckte dem visade för få personer.. Man fick bara höra några få sjunga. Hoppas det blir lite bättre ikväll på den punkten! Ser framemot kvällens program!

MINA ÖRON!!!!

Vaknade imorse av att någon borrade i duschen!! Och dem har hållit på så nu i typ två timmar... Det låter så himla mycket! Inte nog att min tinitus har blivit värre... så ska dem hålla massa liv i timmar! Hade väldigt svårt och sova igår... fick så himla ont i mitt vänstra öra. Vet inte om ja ska kolla upp de. Får nog göra de om de blir värre. Men detta borrande gör ju inte saken bättre kan jag berätta

Klockan mkt...

Varför sover inte ja?! Jag borde ju sovit för ett bra tag sen, hade tänkt vara duktig och gå upp tidigt imorn så ja kunde duscha och sen börja plugga direkt. Men dum som ja e så fastnar ja vid datorn... halv ett... Dags och sova!

(förlåt du.. )

Måndag

Back to school! Hade sovmorgon imorse, så ja fick gå upp vid sju! Mkt skönare än gå upp vid halv sex! När ja vaknat så gick jag in till duschen men kom på att vi stängt av vattnet där nere så de gick ju inte och duscha där, så jag fick palra mig upp och ta en dusch i badkaret. Där stod man naken medans resten av familjen besökte toan... Kul! Inte alls! Men vi ska fixa till där nere så de är bara vänta tills det är klart!

Spyken sen, de var tänkt att vi skulle gå på en föreläsning men jag och Agnes pallade inte det så vi satte oss och "pluggade" *host* *host*. Svenska efter de, fick reda på massa text o annat som vi ska kunna till onsdag. Usch säger jag bara! Sen matte där jag faktiskt fattade vad vi gjorde för en gång skull! B R A V O till mig.

Eftermiddan ida har mest varit slö och jobbig... Mått sådär, kännt att jag nästan är sjuk eller nåt. Febrig, varm. Försökt läsa lite fysik, men det har inte gått så bra. De går in men sen går det ut nästan lika snabbt som de kom in känns de som. Hoppas att morgonen dagen blir bättre. Är ledig då så jag hoppas att jag har tid och ork då.

Nu pallar ja inte mkt mer... de blir väl att man snackar på msn tills man stupar i sängen. GODNATT!

Farmor <3

Telefonen ringde för en stund sen, jag fick ta de för de var bara jag hemma just då. Men jag e väldigt glad att jag svara, för på andra sidan av luran fanns min farmor. Vi snackade en stund om lite allt möjligt. Skönt och få prata med henne. Bara jag och hon. Inte pratat med henne sen farfars begravning. Tycker farmor är väldigt stark som håller humöret uppe så som hon gör när hennes älskade dött... Älskar dig farmor! <3

Måste dyka ner i fysikboken igen...
Ps. Lyssna gärna på min nya MixPod som jag nyligen lagt in här på bloggen.

Ups and downs...

Också var det sönda... Tror jag börjar få lite den så kallade söndagsångesten. Vill verkligen inte till skolan imorn. För de betyder att dagarna närmar sig till fysikprovet, som ska skrivas på fredag. Så dum som jag är så har jag såklart inte börjat plugga till det än. Har suttit flera gånger med boken mitt framför näsan på mig, men där stannar den, den öppnas inte. Ligger framför mig ihopslagen och bara väntar på att få bli läst. Men känslan av att veta vad som väntar en när man öppnar boken gör att man inte öppnar boken... Ska försöka övervinna den känslan, den rädslan, för de e fan dags att börja förstå sambandet mellan olika energier och rörelser och annat skit som kommer på provet. Idag ska jag plugga!

Satt och skissade efter skolan i fredags, innan jag skulle träffa agnes. Satt och tänkte på farfar, fick en idé och började skissa... Det var faktiskt via den bilden som jag fick idén till denna bloggens namn. Jag hoppas att jag kan, någon gång framöver, få denna bild inristad på mig. Säg inget till mina päron!..

vingar av musik


Välkommen till min nya blogg!

Som jag har fixat och donat nu med den här bloggen, men nu är jag nöjd och tycker det är dags för resten av världen att beskåda den! Så jag säger hjärtligt välkomna till min nya blogg! Har haft andra bloggar innan men kände att en ny fin design är en bra start på ett regelbundet bloggande (vilket jag hoppas att de kommer att bli) därför gjorde jag den här bloggen!

Welcome everybody allihopa! <3

RSS 2.0