One tree hill season 6!

Äntligen!! Igår började one tree hill igen! Det 20e avsnittet på säsong 6! Sitter som fastklistrad framför tvn när det är, en timme känns som typ en kvart när man ser det programmet... Troddfe jag hade missat massa avsnitt när jag såg att de var igår, men som tur va hade dem precs börjat sända det efter det långa uppehållet dem haft under sommarn. Kan köra en liten sammanfattning på serien för er som aldrig hört talas om den.

"Platsen är North Carolina, i en liten stad som heter Tree Hill. Största stoltheten i stan är gymnasiets basketlag "The Ravens". Dan Scott var den största talangen när han var ung. Numera är det hans två söner Nathan och Lucas som är stjärnorna i laget. Lucas växte upp med Dans äldre fattige bror medan Nathan växte upp i den rikaste familjen i stan. Till synes har dessa två bröder lite gemensamt förutom basket och hemligheten att de har samma far. Men allt eftersom upptäcker de att de har mer gemensamt än så."

One tree hill

Om någon är sugen på One Tree Hill maraton så är det bara och säga till! Har dem säsong 1-5 på dvd. Vissa skivor är dock lite repade som dem går inte o spela... Längtar tills dem släpper den 6e säsongen på dvd! Kmr släppas någon gång i november tror jag, lagom till att önska sig den i julklapp ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0